O Nama 2018-07-08T03:41:37+00:00

Savremeno i moderno, Knjigovodstvo Knjiški moljac okuplja ekipu stručnjaka iz oblasti finansija i knjigovodstva, sertifikovanih računovođa sa velikim iskustvom, koja neprestano prati i najsitnije detalje vezane za propise i njihove promene, kao i njihovu primenu, a pre svega sa velikom pažnjom brine o svojim klijentima – preduzetnicima I preduzećima. Moderan i efikasan način rada posebno je prilagođen tzv. “malom biznisu” I IT sektoru, jer je i nama kao i našim klijentima efikasnost i kvalitet na prvom mestu.

O sposobnosti našeg tima dovoljno govori preko stotinu partnera koji su nam do sada ukazali poverenje i svoje finansijsko poslovanje stavili u naše ruke.

Fleksibilni smo, savremeni, profesionalni, brzi.

Osim vrhunske stručnosti, uslužnosti i tačnosti, naš prioritet je briga o klijentu – partneru.

Jer naš odnos je pre svega partnerski – timski, zajednički radimo na tome da vaša firma posluje što uspešnije i sa što manje bespotrebnih zadržavanja, ometanja i poteškoća.

Štedimo vaše vreme a time i vaš novac.

Knjiženje poslovnih promena obavljamo u najsavremenijem knjigovodstvenom programu. Računarska obrada podataka omogućava nam brzo evidentiranje nastalih poslovnih promena uz minimizaciju mogućih grešaka. Takođe, na vaš zahtev u kratkom vremenskom roku možemo da izradimo veliki broj različitih izveštaja potrebnih za donošenje poslovnih odluka.

Naši računari su snabdeveni programom za zaštitu podataka, te se vaša dokumentacija nalazi u potpuno sigurnim rukama.

Knjigovodstvo Knjiški moljac pruža mogućnost prilagođavanja svakom klijentu:

  • Izbor najoptimalnijeg rešenja za vođenje poslovnih knjiga.
  • Vođenje finansijskog knjigovodstva, robno – materijalnog knjigovodstva, obračuni zarada, blagajne, osnovnih sredstva, kao i veliki broj posebnih programa za izradu zakonom propisanih obrazaca i poreskih prijava.
  • Obavljamo usluge knjigovodstva sa izradom završnog računa za sve klijente.
  • Knjigovodstvo Knjiški moljac obavlja i usluge izrada završnog računa i za preduzeća, preduzetnike i udruženja koja nisu klijenti preduzeća.
  • Izrada završnog računa i za skupštine stanara stambenih zgrada uz pomoć prilikom registracije istih kao pravnih lica.

KNJIGOVODSTVO KNJIŠKI MOLJAC DOO stoji vam na raspolaganju:

Adresa:
Ul. Vitezova Karađorđeve zvezde br. 50
11000 Beograd,
Mirijevo
Republika Srbija

Radno vreme:
Ponedeljak-Petak 09:00 – 16:00 časova

Telefoni:
+381.60.7.395.478
+381.65.34.23.921
+381.11.34.36.847

Е-pošta:
kancelarija@knjigovodstvo-knjiskimoljac.rs