Pouzdano
sajber knjigovodstvo
specijalizovano
za IT firme


Knjigovodstvo Knjiški moljac okuplja tim stručnjaka iz oblasti knjigovodstva i finansija, koji na savremen i moderan način – potpuno digitalno, rešavaju sve Vaše knjigovodstvene izazove, i doprinose napretku Vašeg biznisa.

Moderan i efikasan način rada koji nudi naša sajber knjigovodstvena agencija posebno je prilagođen tzv. “malom biznisu” i IT sektoru.
Naši stručnjaci neprestano prate i najsitnije detalje vezane za propise i njihove promene, kao i njihovu primenu.

Naša agencija je osnovana 2012. godine, a o sposobnosti našeg tima svedoči preko stotinu klijenata koji su nam do sada ukazali poverenje i svoje finansijsko poslovanje stavili u naše ruke. Višegodišnje saradnje sa brojnim IT firmama rezultat su našeg najvećeg kvaliteta koji unosimo u svaki zadatak, a to je – pouzdanost.

Naš odnos je pre svega partnerski – timski, zajednički radimo na tome da Vaša firma posluje što uspešnije i sa što manje zadržavanja, ometanja i poteškoća.

Zašto sajber knjigovodstvo?

Sebe nazivamo sajber knjigovodstvenom agencijom, iz razloga što sve usluge obavljamo potpuno digitalno i online, i nudimo moderna rešenja za sve naše klijente.

Knjiženje poslovnih promena obavljamo u savremenom knjigovodstvenom programu – potpuno digitalizovano. Računarska obrada podataka omogućava nam brzo evidentiranje nastalih poslovnih promena uz minimizaciju mogućih grešaka.

Takođe, na vaš zahtev u kratkom vremenskom roku možemo da izradimo veliki broj različitih izveštaja potrebnih za donošenje poslovnih odluka. Naši računari su snabdeveni programom za zaštitu podataka, te se Vaša dokumentacija nalazi u sigurnim rukama.

Jelena gobeljic
Jelena gobeljic
Katarina petrovic
Katarina petrovic

Efikasna rešenja kroz digitalno knjigovodstvo

Naš metod rada štedi Vaše vreme, a time i Vaš novac. Osim vrhunske stručnosti, uslužnosti i tačnosti, naš prioritet je briga o klijentu, pa sve zadatke i probleme rešavamo na najefikasniji način.

Knjigovodstvo Knjiški moljac pruža mogućnost prilagođavanja svakom klijentu, i nudimo usluge preduzetnicima i preduzećima različitih delatnosti sa fokusom na IT firme:

  • Biramo najoptimalnije rešenje za vođenje poslovnih knjiga.
  • Naš zadaci su vođenje finansijskog knjigovodstva, obračuni zarada, blagajne, osnovnih sredstva, kao i veliki broj posebnih programa za izradu zakonom propisanih obrazaca i poreskih prijava.
  • Obavljamo usluge knjigovodstva sa izradom završnog računa za sve klijente.

Pošaljite upit

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, pošaljite nam upit ili zakažite sastanak, i zajedno ćemo postići najbolji dogovor za efikasno i uspešno funkcionsanje Vašeg poslovanja.

Sajber knjigovodstvena agencija Knjiški moljac nudi širok dijapazon usluga, kao i pakete krojene prema potrebama specifičnih poslovnih delatnosti.

    Scroll to Top